zaterdag 14 augustus 2010

EDWIN VERSTAPPEN IS DE ALLROUNDER...

Alea iacta est...de teerlingen zijn geworpen...de strijd is beslecht !!!
Met uiteindelijk nog een comfortabele voorsprong van 3 punten winnen Edwin en Christine Verstappen de 1ste editie van De Allrounder van De Snelle Vlucht Houtvenne. En alhoewel dit sympathieke koppel in Pijpelheide woont, liggen de roots van den Edwin toch wel in Houtvenne.
Vandaag op de laatste vlucht tellende voor ons regelmatigheidscriterium pakken ze niet alleen hun 1ste en 2de getekende, maar met een 10/16 zijn ze bij de betere liefhebbers van deze Pithiviers-vlucht.
De tandem Miel en Paula Luyten-Verstrepen zien hun toch ook wel mooie seizoen beloond worden met een 2de plaats in de einduitslag en een overal prijzen pakkende Jos Van Duvel eindigt op 3.
Het volledige klassement hangt in 't lokaal bij Hortense omhoog : klachten tot woensdagavond !

Edwin, zoekt al maar nen datum om Queen Elisabeth te gaan bezoeken....en Christine....laat de kapper maar bijtijds weten wanneer we naar Londen rijden...anders zal de Fons toch nog moeten knippen !!!

Op eigen hok kunnen we ook vandaag weer redelijk tevreden zijn...4/6 en 1ste en 2de getekende die prijs per tiental vliegen...'t kon slechter !!! Vandaag was 't den 837 - vorige week mijn 2de duif -die als eerste arriveerde en was de 799 - al 5 maal prijs per tiental - de 2de die thuis kwam.
Nog even de uitslag afwachten, maar mijne jongste helper, onze Nick, is de winst al aan 't verdelen ! We zullen 't vel van de beer maar niet verkopen voor dat hij geschoten is !!!!

Dinsdag gaan we met 15 mannen en vrouwen naar Amsterdam....ze zullen het daar geweten hebben !!!!

Geen opmerkingen: