zondag 1 augustus 2010

De Big Ben komt in zicht...maar voor wie ?

Met nog één wedstrijd voor "De Allrounder van De Snelle Vlucht Houtvenne" voor de boeg , Pithiviers Jonge duiven op 14 augustus, is de beslissing voor de Eurostar-rit naar Londen nog steeds niet beslecht.
Na 11 van de 12 manches staat Edwin Verstappen aan de leiding met 13 punten, met in zijn spoor de tanden Miel Luyten-Paula Verstrepen. De rest van het deelnemersveld staat op een onoverbrugbare achterstand voor de 1ste plaats en kan enkel nog strijden voor een ereplaats....en voor een enveloppe van de prijzentafel: we voorzien minstens 15 prijzen !!!

Het weekend van 14-15 augustus verspelen we ter ere van Moederkesdag 3 bons, t.w.v. 12.45 €, voor een weekendmenu in Het Loze Vissertje te Westmeerbeek, voor de verandering te winnen met 3de getekende jonge duif !!! : regelement aan de muur in 't duivenlokaal !
Zou Fons Van Der Veken zó slim zijn dat hij ook hier de juiste duif als 3de getekende weet af te geven ? Al 4 weken na elkaar weet hij met de 1ste getekende het potteke te winnen....2x Soissons en 2x Momignies.....straffe kerel, dieje gepensioneerde van de ijzeren weg !!!



Geen opmerkingen: