dinsdag 12 april 2011

De Allrounder steeds meer in trek !!!

Vorige zondag waren we aan de 2de wedstrijd voor "De Allrounder van De Snelle Vlucht Houtvenne" , en het valt mij op dat er nu al 24 liefhebbers zijn die punten hebben gescoord voor dit klassement. Vorig jaar waren er na de 2 vluchten uit Momignies nog maar 11 melkers die op het scorebord stonden en daar was eindwinnaar Edwin Verstappen dan nog niet bij. Onze Allrounder 2010 lijkt er op gebrand om ook dit jaar weer naar 't land van Queen Elisabeth te reizen en staat in de tussenstand aan de leiding met het maximum (4) van de punten. Zijn eerste achtervolger is echter gene minne: Verduyckt/Van Duvel -onze Algemene Kampioen Snelheid 2010- is het nieuwe seizoen uitstekend gestart en zal ongetwijfeld ook wel eens met de Eurostar naar Londen willen.
Op Paaszondag is onze volgende etappe : Soissons oude duiven. Ondertussen lijkt iedereen de start te hebben genomen en dus kan de strijd in alle hevigheid losbarsten.

Met Pasen is er ook wat extra te verdienen met de eerste getekenden. We spelen zowel op Momignies als Soissons voor een chocoladen paashaas die gewonnen wordt door de 1ste eerste getekende bij de oude en de jaarse duiven, zowel op Momignies als op Soissons. Een liefhebber kan maar 1 naturaprijs winnen en wel in deze volgorde : oude Momignies, jaarse Momignies, oude Soissons, jaarse Soissons.

Geen opmerkingen: