zondag 3 april 2011

"De Allrounder" is van start gegaan...

Onze weermannen hadden geen al te beste weersvoorspelling gegeven en ze hebben ook gelijk gekregen. Toen ik vanmiddag omstreeks 14u30 via Leuven en Brussel naar Aalst reed, het uur dat de duiven moesten gaan vallen, was het alles behalve helder en het duurde tot we de ring rond de hoofdstad hadden verlaten voor we de zon zagen verschijnen. De duur van de wedstrijd uit Momignies spreekt dan ook voor zich: deze eerste wedstrijd tellende voor "De Allrounder 2011" staat veel te lang open.
Bij de 313 oude duiven toch een paar uitblinkers tussen onze leden. Staf Van Gemert op 4 (1/1), Jef Opdebeeck op 6 (3/4) en o.a. Frans Van Bael-Schroeven (1/1), Wim Helsen (2/2) en Edwin Verstappen (2/2) mogen zeker niet klagen. Ook Paul Goris die net als Edwin Verstappen 1ste en 2de getekende pakt ( PRIJS PER 3-tal !!! ) en met deze laatste samen aan de leiding komt voor De Allrounder, zal niet ontevreden zijn.
Bij de 396 jaarlingen zijn onze beste prijzenpakkers Roger Braes (4/4), Paul Van der Auwera & Zn. (4/5), Staf Van Gemert en Paul Goris (3/4) en Ludo Verrycken en Verduyckt-Van Duvel (4/6).
Wetende dat volgende week de jaarlingen hun Momignies voor De Allrounder afwerken, kan de strijd in alle hevigheid losbarsten.

Geen opmerkingen: