woensdag 18 juni 2008

Zo'n slechte hebben we dus ook niet !!!

11 duiven bij de eerste 100 !! Dat hebben we bij De Snelle Vlucht dit jaar van Quievrain nog niet meegemaakt. Eens te meer het bewijs dat wanneer de eerste duiven over Houtvenne komen, er ook van de onze bij zijn.
Opvallendste naam vorig weekend : Paul Van den Brande. Tegen 2226 piepers lukt hij 15,25,30,65,120,219,220 en 458 of 8/12 waarvan 7 per tiental. En ik die dacht dat de Paul een Noyon-specialist met weduwnaars is... .
Paul Van der Auwera en Ludo Verrycken zijn blijkbaar ook 2 kenners : respectievelijk op een 6de en 8ste plaats klokken zij hun 1ste getekende terwijl Paul Van den Brande met zijn 15de plaats blijkbaar zijn beste duif laatst heeft afgegeven !!!
Ik wil ook even onze voorzitter Jef Opdebeeck vermelden. Ook de Jef pakt zijne 1ste getekende op tijd ((51ste) en verdient daarmee een extra euroke om door te poulen op Barcelona van over een paar weken.
Op eigen hok bevestigt onze Francis met een 176ste plaats -3 op 3 en 2x per tiental.Er is weer hoop op Vennekensstraat 14 !!!

De wedstrijd vanuit Noyon kende een moeilijk verloop: meer dan een half uur staat de wedstrijd open en dat met een winnaar die meer dan 1400 m/m doet.

Onze beste vertegenwoordiger is Ludo Verrycken die gelukkig niet de 1ste of de 2de wint : toch wel vergeten de "bom" te zetten... . Daar gaat onze traktatie !

Met een 3de prijs en 6/8 van 898 jonge duiven zal de Ludo zeker wel kunnen leven.

Opvallend feit -en hoopvol voor hem -: ook op Noyon pakt onze president een vroege duif :20ste prijs (Jef, wel de korf omdraaien in 't vervolg ).
Volgende week krijgen krijgen we een eerste tussenstand van onze Zesdaagse. Onze hoofdsponsor " Mario's Bakkershuys" zal weer wekelijks zorgen voor enkele naturaprijzen. Alvast bedankt, Mario ! (en allen daarheen,zou ik zeggen...)
Dirk

Geen opmerkingen: