vrijdag 5 maart 2010

De winterslaap is weer voorbij...

Alhoewel het de voorbije nachten nog flink heeft gevrozen en er nog meer vrieskou op komst lijkt, is het toch stillekens aan tijd om onze winterslaap te beëindigen. Als duivenmelker hebt ge geen winterslaap, als blog-schrijver blijft ge natuurlijk stil zolang ge zelf wil en hebt ge geen verplichtingen (ik heb het zelf gezocht en verenigingen draaien ten slotte op belangloze inzet...)....maar 't is zoals Kamiel Spiessens zei :" 't is een hobby....".

Vandaag is de Wim begonnen met het Unikon-koppelen van de chip-ringen, vanaf maandag zijn de Bricon-kaskes aan de beurt. Het is reglementair voorzien dat chipringen op voorhand gekoppeld worden en dat noodkoppelingen de uitzondering op de regel moeten zijn. Aangezien we dit jaar vermoedelijk nog meer duiven gaan inkorven dan de vorige jaren, willen we graag vermijden dat tijdens het inkorven tijd verspild moet worden om noodkoppelingen te doen die eigenlijk geen noodkoppeling zijn. Het kan niet de bedoeling zijn dat melkers keer op keer met duiven toekomen die nog "gechipt" moeten worden....een verwittigd(e) man/vrouw is er twee waard !!!

Nog een belangrijke mededeling... wat de openingwedstrijd van het seizoen 2010 moest worden - Fleurus op 14 maart- wordt enkel een opleervlucht...wedstrijden worden maar toegelaten vanaf 15 maart.
Nog goed om weten...de aanvraag om ook de liefhebbers van Betekom te laten meedoen in ons samenspel zou goedgekeurd zijn...hoe meer zielen , hoe meer vreugde !

NIET VERGETEN : zaterdag 13 maart om 19u00 : ledenvergadering !!!

Geen opmerkingen: