zaterdag 27 december 2008

Kampioenendag wederom groot succes !














De prachtige voetbalkantine van KFC Houtvenne was gisteren - 2de Kerstdag - weer "the place to be" voor de liefhebbers van Houtvenne en omstreken. Maar niet alleen uit de buurdorpen waren ze gekomen, ook de mensen van Zolder die hadden deelgenomen aan de 1ste Ronde Van België, waren op post.
Zoals ieder jaar begonnen de bezoekers pas binnen te lopen na het beëindigen van de cyclocross op TV. Wij zelf, de helpers, kijken traditiegetrouw in de kantine naar de wedstrijd...een aanrader voor volgend jaar ?!?!
Bij het begin van de huldigingen van de kampioenen, bleek er ondanks de positieve microtest van 's middags, toch een probleem te zijn met de geluidsinstallatie in de kantine.Den Tor heeft zijn stem dan ook echt moeten forceren om verstaanbaar te zijn.Om het oproepen van de bons toch wat te vergemakkelijken konden we gelukkig een beroep doen op één van onze leden met heel wat geluidsinstallatie-ervaring.In een mum van tijd had Gommaar Wendrickx,of den Omer zoals wij zeggen,een micro gebruiksklaar en kon de verkoop beginnen. Met een enkele topbons van o.a. Hugo Van de Putte,Firmin Van Loock,J&J Engels,Johan De Belser,Theo Yskout,Jules Lens,Louis Peeters en Leo Smets (bons haalden minstens 100 €), werd er een uitstekende verkoop gerealiseerd: met dank aan alle schenkers en kopers !
Met de trekking van de tombola werd dan tenslotte de kampioenendag afgesloten: tenminste...voor de meeste bezoekers. Zoals ook al een traditie schijnt te worden blijven er toch nog flink wat mensen nakaarten en worden er nog flink wat contacten gelegd voor andere gelegenheden. Ik weet het zelf ook niet meer precies,maar het was zeker al over middernacht eer we de poorten van het voetbalcomplex van KFC Houtvenne achter ons dichttrokken.
We willen ook nogmaals onze dank uitspreken aan allen die hebben meegewerkt aan wederom een succesvolle kampioenendag, waarbij we zeker onze vrienden van De Houtvense Fondclub niet mogen vergeten.Dank zij hen konden we voor het eerst gebruik maken van de voordelen van het internet. Tor Danneels en Omer Wendrickx, dankzij hun respectievelijke stem en techniek kregen we toch nog een vlot verloop van ons programma.Bedankt ook aan alle helpers voor en achter den toog - stillaan toch verjonging(bedankt Wendy !) -en aan al onze sponsors.
De Wim ziet zijn naam (en zijne foto zeker niet) hier niet graag verschijnen, maar zonder hem zou het waarschijnlijk organisatorisch niet zijn goedgekomen. Een bank vooruit en een kus van de juffrouw (nog te zoeken),zou ik zeggen...

En nu...stillaan jongskes gaan tellen en hopen dat er een kampioentje bij zit zodat we ook volgend jaar weer bij de mensen kunnen staan.
Alvast een voorspoedig 2009 !

Nick,Gerrie en Dirk

Geen opmerkingen: