zaterdag 28 december 2013

Onze Kampioenendag 2013 was weer eens een voltreffer !

Het is nogmaals gebleken en tot spijt van wie 't ons benijd...duivenbond De Snelle Vlucht Houtvenne is nog niet dood. Onze kampioenendag op 2de Kerstmis was weer een voltreffer. Veel volk, leuke sfeer en een sublieme bonverkoop.
Voor de huldiging van onze kampioenen hadden we enkele Hulshoutse VIP's opgetrommeld en waren we zeer verheugd om onze burgemeester Geert Daems, zoon van een (ondertussen overleden) Houtvense duivenmelker, en 1ste schepene Elien Bergmans te mogen begroeten. De Geert kenden we al vanuit onze kinderjaren en over Elien was iedereen het eens...een sympathiekere ambtenaar voor sport en ontspanning kunnen we ons moeilijk voorstellen.
Jos Verduyckt-Van Duvel is onze Algemene Kampioen Snelheid 2013 en Firmin Van Loock (& klznn ?) is onze Algemene Kampioen Halve Fond 2013.
De Allrounders 2013 waren Edmond, Fons en Jos van Hok Laeremans en De Ronde van België werd dit jaar gewonnen door Raymond Ceulemans uit Itegem.














Een woord van dank nog aan al onze free-lance-helpers : zijnde de mannen van 't voetbal die achter den toog hielpen en onze gerechtsdeurwaarders Christine en Gina voor den tombola .
We willen ook al onze sponsors en ook de schenkers van de bons nog eens hartelijk bedanken voor hun giften.

Zo, bij de meesten onder ons liggen er ondertussen al nieuwe kampioentjes in de nesten die in 2014 voor de successen moeten zorgen....het moest maar eens waar zijn, hé !

Voor iedereen alvast een prettig eindejaar en een gezond en gelukkig Nieuwjaar.

NIET  TE  VERGETEN : 14 februari jaarlijks teerfeest...uitnodigingen / inschrijvingen over enkele weken.


Geen opmerkingen: