maandag 21 februari 2011

Het was weer dik in orde...!!!

Afgelopen vrijdag (de derde vrijdag van februari !!!) hielden we weer ons jaarlijks teerfeest en dit voor de 2de opeenvolgende keer in zaal "Centrum" te Houtvenne. De mond aan mond reclame over de super geslaagde editie 2010 had zijn werk gedaan en ondanks de enkele door omstandigheden gedwongen forfaitgevers , waren we al bij al toch nog met meer teerders als ooit voorheen : 65 inschrijvingen !!!
Onze voorzitter Jef bood de genodigden naast zijn enthousiaste verwelkoming ook nog een aperitiefje aan waarna iedereen een plaatsje kon opzoeken aan de door onze vrouwenhanden (Gaby, Rita,Sonja en Gerrie) gedekte en mooi aangeklede feesttafel.
Na de korte maar krachtige speech van de president kon het feestmaal beginnen en het moet gezegd...aan helpende handen bij het opdienen geen gebrek : bedankt Christine, Dina, Rita, Gerrie, Sonja, Simonne, Marleen en de vrouw van Roger Verbruggen (wie laat me haar naam eens weten ?).
Het diner zelf was zoals altijd weer dik in orde met als hoogtepunt de negresco als dessert....dat was nog eens een goed idee van Lowieke Brabants.Na nog heel wat pintjes,duveltjes, trappistjes en van alles, ging iedereen hopelijk heel voldaan naar huis....nog honger of dorst was eigen schuld .Wij kropen in ieder geval met een tevreden gevoel omstreeks 03u30 in ons bed.
Afspraak teerfeest 2012 : vrijdag 17 februari (3de vrijdag )

NIET VERGETEN : 
Zaterdag 5 maart 19u30 ledenvergadering in het duivenlokaal bij Hortense.
Agenda: voorstelling vluchtseizoen 2011 + koppelen chipringen.
Bricon : zaterdag 5 maart vanaf 18u00
Unikon : maandag 7 maart 18u00
Chipringen met bijhorende ringnummers kunnen ook afgegeven en later opgehaald worden.

Op Staf Van Gemert na waren al onze kampioenen 2010 aanwezig op ons teerfeest

Geen opmerkingen: