zondag 27 december 2009

Kampioenendag weergaloos succes !!!

't Is weer voorbij die ....kampioenendag 2009. De vrees dat de crisis invloed zou hebben op de opkomst voor onze jaarlijkse kampioenendag bleek ongegrond. Ieder jaar opnieuw maakt het werk van al onze medewerkers er weer een geslaagde dag van.
Nadat we de "stille" van Kalmthout zijn eerste grote profzege zagen behalen in de veldrit te Zolder, begonnen de eerste liefhebbers binnen te vallen.
De huldiging van de kampioenen van De Snelle Vlucht - zowel op Momignies en Soissons als op de Hafo - en van alle winnaars van de klassementen van De Ronde van België, liet zien dat er op de Varkensmarkt heel wat te winnen valt.
Om al die klassementen te financieren hebben we natuurlijk wat eurotjes nodig. Naast onze sponsors zorgt de verkoop van de geschonken bons en duiven elk jaar opnieuw dat er voldoende geld in de lade komt..... Ook dit jaar zorgden én de milde schenkers én de gulle kopers er voor dat we ook volgend jaar onze liefhebbers weer wat te bieden hebben....iedereen nogmaals vanharte MERCI !
Ook nog bedankt aan onze trouwe helpers voor en achter den toog, aan onze bijna professionele veilingmeester Tor, aan den Omer voor de voortreffelijke geluidsinstallatie en aan iedereen die bijgedragen heeft tot het welslagen van onze kampioenendag.

Dirk

p.s. de foto's van de kampioenen volgen nog...

Geen opmerkingen: