vrijdag 15 augustus 2008

Computer terug in dienst....

Het heeft heel wat tijd gekost maar uiteindelijk zijn we terug online.Als ge maar de juiste mensen vindt dan is (bijna) alles te herstellen, ook een nukkige PC.
Vanaf mijn laatste column tot nu is er in het duivenspel natuurlijk weer heel wat gebeurd.De Zesdaagse van De Snelle Vlucht is gewonnen door het duo Jules Vleminx-Dirk Ooms(inderdaad wijzelf), de Groene heeft een paar keer flink uitgehaald op St. Vincent, de Wim(Helsen Alfons) is goed op weg om Gaston Van de Wouwer op te volgen als kampioen van België, onze collega-blogger Kurt Van Praet breekt pot(t)en op Argenton,Ludo Verrycken lijkt dit jaar alleen tegen te houden door de pokken en onze vrienden van het Hok Laeremans zijn de eerste winnaars - nog even onder voorbehoud - van De Snelheidsmarathon van De Snelle Vlucht Houtvenne en de daaraan verbonden wisselbeker ons geschonken door Mario's Bakkershuys.De volledige uitslag hangt omhoog in het lokaal en klachten zijn ontvankelijk tot 1 september.
Niet vergeten.... op vrijdag 12 september Paëlla-avond van onze voorzitter Jef voor de zaterdagavond-plakkers van de vitesse.

Dirk

Geen opmerkingen: