dinsdag 28 juni 2011

Het moest er eens van komen !!!

Foto uit de oude doos : stoet voor "den Huibe"
De 4de wedstrijddag van onze plaatselijke Zesdaagse en - het moest er eens van komen - voor het eerst zijn het het duo Van Bael/Schroeven en Edwin Verstappen niet de winnaars van het dagklassement.
Diegenen die dachten en hoopten dat de Frans zijn duiven niet genoeg Frans zouden praten om van Fransland (zoals de Jane zo mooi kan zeggen) op tijd naar huis te komen zijn bedrogen uitgekomen. Wat onze ex-voorzitter met zijn 4 duifjes klaarspeelt is toch wel super eigenlijk. En wij dachten eerst dat hij geluk had om den Edwin als koppelmaat te treffen....neen...de Verstappen is diegene die ne goeie ploegmaat heeft !!!
Maurice en Simonne Vleminx
Toch hebben we deze week andere dagwinnaars met evenveel punten als ons leidersduo maar een beter coefficient. Het duo Verduyckt/Van Duvel en Maurice Vleminx doorbreken eindelijk het meesterschap van F&E. Is Jos Verduyckt de regelmaat in persoon dan valt het voor Maurice ondanks meer dan behoorlijke uitslagen meestal niet mee om 1ste en 2de getekende juist te kiezen. Het voorbije weekend lukte dat echter wonderwel en kan hij samen met zijne ploegmaat langs bij onze sponsor Mario's Bakkershuys.
Voorlopig klassement: 
Van Bael/Schroeven-Verstappen Edwin : 25 p.
Verduyckt/Van Duvel-Vleminx Maurice : 15 p.
Geerts Rini-Hok Laeremans : 14 p.

Winnaars Champagnevlucht: onze lokaalhoudster Hortense, Firmin Van Loock, Luyten-Verstrepen, Louis Thijs en Marc Helsen (op de foto vervangen door onze voorzitter Jef Opdebeeck)
Nu zaterdag Pithiviers Jongen voor De Allrounder. In dit klassement wordt de ongenaakbaar gewaande Edwin Verstappen (14 p.) toch weer op de hielen gezeten door een sterk opzittende Roger Braes (12 p.) en een uit het niets opduikende Eric Van den Brande (10 p.) en Hok Laeremans (proficiat met de zege vorige zaterdag !!!!) met 9 punten.