maandag 9 februari 2009

Laatste nieuws !!!

Vandaag gelezen op de site van de KBDB.....een verwittigd duivenmelker is er twee waard !!!
"De Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw laat weten dat er in het weekend van 21 en 22 februari e.k. gejaagd zal worden op houtduiven in de provincie Antwerpen. Met dit initiatief wenst Hubertus Vereniging Vlaanderen een bijdrage te leveren aan de beperking van de duivenschade later op het jaar. Duivenliefhebbers worden aangeraden hun reisduiven in dit weekend vast te houden."

Ons teerfeest lijkt een groot succes te worden. Als alle ingeschrevenen aanwezig zullen zijn, komen we uit op 53 "teerders". Wie zei daar dat de duivensport achteruit boert ? We zijn denk ik nog nooit met zovelen geweest.
Dat er voor de duivensport toch nog wel mensen op de been te brengen zijn, bewezen de 3 laatste kampioenendagen waar ik ben geweest. Zowel de Houtvense Fondclub als De Witpen in Zolder als onze vrienden van de Berlaarse Hafo-vriendenkring ,kregen heel wat volk over de vloer en waren vermoedelijk best wel tevreden over de bonverkoop, waarbij het vooral de bonnen van de Putse (J&J Engels, Goovaerts,Lens) en Berlaarse kanonnen(De Belser,Daneels-Dierickx,Van de Wouwer, De Troy) zijn die geld in de lade brengen.
Nog opgemerkt dezer dagen...de nieuwe reporter van weekblad De Duif. Om zijn eerste artikel te kunnen lezen -over dorpsgenoot Firmin Van Loock- ben ik speciaal bij één onzer sponsors -Dagbladhandel Gerda- De Duif gaan kopen, en ik moet zeggen...proficiat,Eric, goed gedaan !We wisten wel dat vele agenten goed kunnen schrijven, maar uw artikel over "de Fimme" mocht er best wel zijn.Doe zo voort !

Voor de clubgenoten: tot vrijdag !